Clienten die je voorgingen kunnen je het beste zelf vertellen hoe zij de behandeling van Herman bij Fysiotherapie Chassé hebben ervaren.

Ben je client? Je doet me een groot plezier als je jouw ervaring hier deelt, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Alvast hartelijk dank voor de moeite,

Herman Fraanje

Spreekt mijn visie je aan? Maak dan gerust een afspraak voor een uitgebreide intake.

58 Reacties

 1. Colette Thibaud

  10 jaar geleden was ik bij Herman i.v.m. computerarm klachten. Ik was toen erg tevreden over de behandeling en mijn klachten waren na een 5 tal behandelingen verdwenen. Herman behandelde niet alleen de arm maar betrok ook mijn nek schouders en rug bij de behandeling.
  Vorige maand kreeg ik een knieblessure die geleidelijk ontstond na het lopen in de bergen. De klachten werden acuut toen ik na een avondje in de bioscoop de trap opklom. Ik kon geen stap meer verzetten, had enorme pijn en ging naar de eerste hulp. Op krukken bewoog ik me voort en behalve het opvolgen van het advies om voorlopig pijnstillers te slikken bracht het bezoek aan de artsen mij niets concreets.
  Uit wanhoop appte ik naar Herman want ik zou enkele dagen later een reis naar Canada gaan maken en dat kon ik nu echt niet.
  Herman reageerde meteen en liet me al de volgende dag langskomen. Twee behandelingen had hij nodig om mij “krukloos” te maken en na de 1ste behandeling stapte ik zelfs weer op de fiets.
  Herman heeft “gouden handen”. Ik herken helemaal wat anderen cliënten over hem schrijven. Herman luistert naar je en ziet het als een uitdaging om je van je klachten af te te helpen. Hij past een scala aan behandelmethodes toe waaronder ook de meer alternatieve methoden zoals bv. accupunctuur.
  Mijn vakantie in Canada hoefde ik niet te annuleren, ik heb kunnen wandelen en fietsen!
  Herman ik ben je super dankbaar voor je hulp.
  Voor alle toekomstige cliënten: aarzel niet en neem contact op met Herman. Ik zal dat ook zeker zelf uitdragen naar mensen want bij praktijk Chassé is de behandeling persoonlijk en effectief en Herman zal je zo snel als mogelijk proberen te helpen.

 2. Corné van Dijk

  Al bijna 25 jaar kom ik bij Herman en waardeer ik zijn vakkennis enorm. Regelmatig terugkerende rugklachten verhelpt hij snel en laat je niet onnodig terug komen, wat ik zeer waardeer.

 3. Gosia

  Ik ben een Danseres/ Artist/ Entertainment , Mijn werk vraagt veel kracht en spanning ook stres. Mensen van deze fysio praktijk heb en mijn vaak geholpen. Ik had geschuurde speren en vaak veel last en pijn in mijn nek, rug en schouders ezv. Kon me nek niet bewegen, veel pijn dat je erg moe van wordt. Ik heb bijna gesmeekt om afspraak te maken zo pijnlijk is dat. Dankzij krakken en andere methodes die deze praktijk uitvoert kan ik mijn werk nog steeds doen. Ben super blij met Jullie!!! Echt bedankt🙏🏻🥰 Jullie hebben mijn echt erg geholpen op momenten dat ik het nodig had. En nog steeds 😍 bijvoorbeeld paar weken geleden. Ik had veel pijn aan mijn speren vooraal rug schouders nek, ben bij een masseur geweest maar heeft niet geholpen, toen dacht ik ik moet me weer laten krakken. Kon de pijn niet meer verdragen. Heb zsm een afspraak gedaan. Ik was blij net een kind, erg dankbaar dat jullie mij weer hebben geholpen. Nogmaals bedankt voor alles 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️ En natuurlijk tot de volgende keer 🥰🍀

 4. Sabine

  Op de 1e plaats was ik al superblij dat Herman zo snel ruimte voor me kon maken; er was gelukkig geen wachtlijst. Ik ben hartstikke fijn geholpen door Herman. Ik had een lastig lies probleem waar diverse behandelaars al iets van hebben gevonden en aan hebben geprobeerd, helaas zonder succes. In Herman heb ik iemand gevonden die niet 1 specialisme of methode heeft, maar juist meerdere methodieken naast elkaar inzet. Het een sluit het ander niet uit en door zo integraal naar een probleem te kijken, ben ik na 6 behandelingen klachtenvrij. Ik kan iedereen aanbevelen een afspraak bij Herman te maken. Het is daarnaast hartstikke leuk en leerzaam om Herman’s visie op de geneeskunde te beluisteren.

 5. Elleke Jansen

  Ik kwam bij Herman met ontstoken pezen in m’n bovenarm / schouderkop. Hoewel de huisarts na twee kuren ontstekingsremmers aangaf dat herstel misschien wel één tot twee jaar zou kunnen duren, was ik na 5 behandelingen bij Herman zo goed als klachtenvrij!

  Zijn holistische aanpak spreekt mij heel erg aan. Het is fijn dat er zowel naar de fysieke symptomen als naar de oorzaak gekeken wordt. Herman stelt veel vragen en vertelt ook over wat er in een lichaam gebeurt en hoe dingen die spelen in je leven van invloed zijn op je fysieke gesteldheid. Hij behandelt met kennis van zaken, zorg en met humor en het zelfgenezend vermogen van je lichaam doet de rest. Ik kom graag om de paar maanden terug voor “onderhoud”.

 6. Deboosere Conrad

  Tja, wat kan ik schrijven. Ik ben niet begenadigd als mijn Nederlandse buren. Wat ik wel kan meegeven is dat ik al langer dan ik mijn kan herinneren rugpatiënt ben. En zelfs een hele goede fysio heb in België. Ik ben bij Herman gekomen ivm nekklachten waar ik reeds 2 jaar mee sukkelde. 2 sessies bij Herman en het was zo goed als weg. Dus dat zegt genoeg. Waarschijnlijk zijn mijn woorden niet genoeg om jullie te overtuigen. Ik zou zeggen, ga zelf en keep an open mind. En meegenomen is ook dat Herman een all round fijne kerel is die zijn vak kent!

 7. Wieneke

  Inmiddels heb ik zo’n 6 behandelingen bij Herman achter de rug. De veelzijdige holistische insteek die uit de website naar voren kwam, sprak me erg aan. Ik voel me goed geholpen omdat Herman kijkt naar het lijf als een totaal systeem in plaats dat hij kijkt naar een enkelvoudige klacht. Tijdens de behandeling wordt je gelijktijdig getrakteerd op westerse en oosterse gezondheidsweetjes, zowel vanuit de acupunctuur als ook handige westerse voedingsadviezen. Herman is altijd persoonlijk geïnteresseerd en denkt mee.

  Resultaat tot nu toe is dat mijn mobiliteit bij het lopen flink is verbeterd en ik weer hoopvol ben over verdere verbetering. Iets wat eerdere fysio’s mij niet hebben kunnen geven. Dus Herman: bedankt en keep up the good work!

 8. Marvin

  Herman, de man die je doet omdenken. We zijn gewend om te melden aan de dokter dat we ergens last van hebben. Niets slecht over de doktoren maar zij zullen jou klacht/last bestrijden. Mijn klachten waren darmgerelateerd, een bestrijding van de dokter was een streng dieet. Ik werd daar moe van, futloos en verloor in totaal zo’n 11 kilo, niet geheel erg hoor maar energieloosheid is erg hinderlijk al zeg ik het zelf. Herman vroeg mij: Waar komt het vandaan denk je? Ik had geen idee dus vertel Herman het verloop van het afgelopen anderhalf jaar en ondertussen, zonder dat ik dat door had, luistert Herman tussen de regels door en zegt hij ineens: ik kan jou helpen, jij gaat terug alles kunnen eten wat je normaal ook at vóór de klachten. Erg overtuigend en hoopvol en zijn argumentatie was duidelijk en logisch!
  Zonder al te diep op de materie in te gaan kan ik zeggen dat het volledig onder controle is na 4 sessies. Man man, had ik dit eerder geweten dan was ik waarschijnlijk al mee verzekerd in de inboedel verzekering van Herman. En die materie, ben je nieuwsgierig? Ga naar Herman, daar krijg je zeker geen spijt van. Zoals eerder vernoemd, door mijn broer welliswaar, je bent mijn Held Herman! Thanks!!

 9. Kirsten

  Mijn dochter 7 jaar had meer dan 1 jaar zeer veel last van lactose intolerantie, dit reflecteerde zich in avonden huilen van de buikpijn, overgeven na een ijsje of een koekje. Na 2 sessies heeft ze geen hevige buikkrampen meer en heeft ze zelfs al een roomijsje gegeten. Daarstraks zei ze dat haar droom was uitgekomen om geen buikpijn meer te hebben. Dank u!!!

 10. Deborah

  Voor mij geen andere fysio praktijk meer! Op aanraden van vrienden bij Herman terecht gekomen en geen moment spijt gehad.

  Herman neemt de tijd voor je, luister goed en vraagt goed door. Hij neemt alle aspecten van je leven en gezondheid mee in zijn behandeling. Ook is hij zeer opmerkzaam.

  Hij vertelde mij in de eerste minuut van mijn afspraak dat ik mijn hoofd standaard scheef hou. Dat is in 30 jaar tijd nooit een andere praktijk opgevallen. Sinds ik bij Herman kom heb ik minder behandelingen nodig voor nek en rug. Ook ben ik langer pijn vrij!

  Hij is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te bereiken. Hij staat altijd voor je klaar. Je kan hem altijd om advies vragen.

  Je merk aan alles dat Herman zijn vak met liefde uit oefent!

 11. Louise Leest

  Hoi hoi ik ben Louise.
  Ik werk al 25 jaar in de drukkerij wereld. Door de jaren heb ik een slechte rug gekregen.
  Twee jaar geleden had ik op eens veel pijn in mijn rug en had uitval van mijn rechter been. In paniek een afspraak gemaakt bij de huisarts en Herman, want ik was bekent met de symptomen. 5 jaar geleden was ik al geopereerd aan een nekherina. Ik kon de volgende dag al bij Herman terecht. Bij binnenkomst zag Herman eigenlijk al wat er aan de hand was. Hij heeft mij behandeld en gerust gesteld. Twee weken later met de MRI uitslag zijn we intensiever gaan behandelen zodat ik 7 weken later weer aan het werk was.
  Nu luister ik nog beter naar mijn lichaam en als ik het nodig vind dan staat Herman weer klaar om mijn rug recht te zetten.
  Hij kijkt dan niet alleen maar mijn rug maar ook naar wat kleiner probleempjes die ik heb.
  Herman je bent een toppertje in mijn ogen.

  Groetjes Louise

 12. Bruce

  Een tijdje terug had ik het weer, draaiduizeligheid. Vreselijk irritant en precies hetzelfde probleem als een jaar eerder. Maar wat doen we ermee? Precies tijdens een verbouwing van de badkamer? Juist, ff slikken en doorgaan. Toch ging het niet goed, tot zelfs omvallen toe. Na het vele aandringen van mijn moeder, Herman (inmiddels mijn grote held) gebeld. Herman kwam, zag en overwon. Zoals hij de problemen bij de kern aanpakt, met een heerlijk nuchtere uitleg tussendoor… echt fenomenaal te noemen! Oh ja! Die draaiduizeligheid? 1 behandeling van de Held, nergens last meer van. Herman, dankjewel!

 13. Floor

  Ik kan iedereen een bezoek aan Herman aanraden. Hij is deskundig, stelt je op je gemak, is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar en levert topwerk!

 14. Chris Klijs

  Mijn ervaringen met Herman zijn helaas al een tijdje geleden maar waren echt fantastisch.

  Dankzij zijn allround aanpak en de manier waarop hij in het leven staat, heeft hij mij weer aan het lopen gekregen.

  Eigenlijk met hele simpele dingen die in mijn dagelijkse leven waren verweven ipv oefeningen waarvan ik vaak niet weet hoe die me gaan helpen.

  Doordat ik verhuisd ben, kon ik helaas niet met Herman verder werken aan mijn herstel. Ik mis hem en zijn manier van werken nog elke dag (helemaal nu ik met spit weer op bed lig en de fysiotherapeut hier geen Herman is 😉)

  Herman nogmaals bedankt 😊

 15. Gerwin

  Nadat de reguliere geneeskunde middels lichamelijk onderzoek en op basis van bloeduitslagen geen diagnose kon stellen, heb ik herman gebeld, die mij de volgende dag behandeld heeft en de moeite nam om op de dag na kerst, s’avonds na zijn werk bij mij thuis langs te komen. Ik had hevige pijn in mijn linker lies waar de dokters niet van wisten hoe dit kwam. Ik kon niet meer lopen en was aangewezen op een rollator om me voort te bewegen.
  Wat een geweldige verlichting heeft die ene behandeling mij gegeven!!!!
  Er zullen nog wel 1 of twee behandelingen moeten volgen maar wat een kanjer is deze man!
  Ik kan nu al met veel minder pijn bewegen en lopen.

 16. Anthonia

  Herman is wat mij betreft het allerbeste wat ik ooit op fysiotherapie gebied heb meegemaakt. Eigenlijk is hij geen normale fysiotherapeut maar een allround therapeut die door zijn unieke ziens- en behandelwijze tot geweldig resultaat komt. Voor mij niemand anders meer.

 17. Nadine

  Via een teamgenoot ben ik bij Herman terecht gekomen voor mijn enkel. Een andere manier van kijken, luisteren, aanpakken dan mijn (standaard fysio) behandelingen tot dusver. Hij overtuigt door zijn goede motivatie om de dingen aan te pakken vanuit analyse, in plaats vanuit wat gangbaar is. Door goed naar mij te luisteren, zijn er ook diverse andere pijnpunten opgepakt en blijken deze veel meer met elkaar te maken te hebben dan je zou vermoeden. Herman behandelt op gevoel en intuïtie zonder een plan/doel te verliezen. De combinatie beheersing van diverse technieken en de aanvulling/visie op onderzoeksresultaten uit het ziekenhuis maakt hem een complete behandelaar. Ik voel me op mijn gemak bij hem en vertrouw op zijn adviezen. Ik beveel Herman inmiddels aan in mijn omgeving.

 18. Silvia

  In eerste instantie ben ik bij Herman gekomen voor nekklachten. Bij de eerste sessie had hij al door dat ik hypermobiel ben en daar ook andere klachten van had. Heel bijzonder als iemand anders je verteld waar je last van hebt :). Sindsdien is Herman mijn go-to man als ik ergens last van heb . Hij heeft mij ook enorm geholpen na mijn knie operatie waarbij ik veel meer kan dan de dokters hadden verwacht. Al woon ik al jaren niet meer in Breda, ik blijf Herman trouw.

 19. Yvonne

  De holistische benadering van Herman, de combinatie van westerse en oosterse zienswijzen, spreekt mij erg aan en maakt dat een probleem niet vanuit 1 invalshoek bekeken wordt.
  De fijne warme persoonlijkgeid van Herman maakt dat je je snel op je gemak voelt

 20. Bas Klemans

  Via via terecht gekomen bij Herman als “nood” oplossing tussen de afspraken van mijn toenmalige fysio. Ondertussen nog steeds bij Herman en dik tevreden. De meerdere invalshoeken die hij toetst voor je probleem, brede kijk op zaken en vooral het aanpakken van het probleem, niet het gevolg is voor mij juist geweest. Het toepassen van verschillende technieken heeft bij mij tot nu toe prima geholpen!

 21. Lotte

  Ik had al geruime tijd last van carpaal tunnel syndroom. Mijn huisarts gaf aan dat een operatie een van de weinige oplossingen zou zijn voor dit probleem. Op aanraden van vrienden bij Herman terecht gekomen. De klachten in mijn pols blijken vanuit mijn nek en borstkas te komen… nooit geweten. Na een paar behandelingen van Herman zijn mijn klachten verdwenen. Er is geen operatie voor aan te pas hoeven komen!

  Mijn man en ik gaan tegenwoordig voor uiteenlopende klachten naar Herman, van vermoeidheidsklachten tot allergieën. Daarom noemen wij hem EHBO ( eerst Herman bij ongemakken).

  Herman ziet het lichaam en de geest als een geheel. Hij weet westerse en oosterse geneeskunde op een mooie manier met elkaar te combineren en beschikt over de nodige kennis en kunde. Buiten dat is Herman ook een prettig mens, en dat is ook niet onbelangrijk!

  Kortom, ik kan hem iedereen aanraden!

 22. Lesley Schlepers

  Heel goede ervaringen bij Herman! Rugklachten vanwege zwangerschap verdwijnen als sneeuw voor de zon! Ik kan het iedereen aanraden!

 23. Chantal Buijzen

  Na verschillende fysio’s te proberen kwam ik maar niet van mijn rugklachten af. Ik was echt ten einde raad, ik had hele dagen pijn. In de auto, op mijn werk, hele dagen een zeurende pijn in mijn onderrug. Daarnaast kwam er bij dat ik niet meer kon sporten dus ik ging me alleen maar slechter voelen. Via een vriendin kwam ik bij Herman terecht, ze zei dat hij me echt kon helpen. Ookal moest ik daar een half uur voor omrijden, ik wilde het zeker proberen. En het is waar, al mijn klachten waren binnen 3 maanden weg. Ondertussen ben ik een jaar verder en ik heb ook geen klachten meer gehad. Herman heeft een manier gevonden om mijn rug aan te pakken met kraken en daarmee mijn houding weer goed te krijgen. Ik ben super blij en raad Herman iedereen aan!

 24. Bas Somers

  Sinds mijn jeugd heb ik al last van een zwakke onderrug en daarom kom ik regelmatig bij Herman. Wat ik erg prettig vind is dat Herman niet zomaar conclussies trekt en verschillende opties de revue laat passeren voordat de oorzaak van het probleem benoemd wordt. Zo heb ik vorig jaar juni enorme last van tintelingen in mijn linkerbeen gekregen. Dit had ik wel eens vaker maar nu ging het na een overbelasting niet weg, zelfs niet na een aantal maanden. Hernia dacht ik maar Herman twijfelde. Na een aantal behandelingen kwamen we bij dry needling en rekoefingen uit voor mijn bovenkant dijbeen & bil. Elke dag voer ik nu een set aan bewegingen uit en ik heb nergens last meer van. Mijn rug blijft een zwak punt, daar moet ik rekening mee houden maar mijn klachten zijn weg.

  Ik kan Herman aan iedereen aanbevelen. Naast zijn kunde zijn zijn praatjes ook erg amusant.

 25. Sanne Onderdijk

  Paar maanden na mijn bevalling (toen de kleine net doorsliep) moest ik ’s nachts rond 4 uur van de rugpijn mijn bed uit. Ander matras hielp slechts een klein beetje. Na 2 maanden behandeling bij Herman van mijn klachten af en is het weer mogelijk de hele nacht door te slapen.
  Wat ik zelf als heel prettig heb ervaren, is zijn brede kennis van zowel Westerse als Chinese behandelwijze en het aanpakken van de oorzaak en niet enkel de klacht.
  Mijn schoonvader en man zijn in het verleden ook bij hem in behandeling geweest….nu weer een tevreden klant erbij!

 26. Nikoletta Kiss

  I know Herman for more than 6 years and visited his practice with several different problems during that time (backpain/pain in hips/kneepain because of hypermobility, anxiety, irregular periods).He could help me every single time by using various methods.
  Highly professionnal, looking at things in their complexity, very much listening to his patients.
  He is not just a regular physiotherapist, much more than that. He has a great knowledge by perfectly combining the Western and Eastern medicins in order to help his clients.
  I can only recommend him, you will really realize that your money was worth it!

 27. Tim

  Voor een holistische aanpak van lichamelijk problemen moet je bij Herman zijn.
  Hij combineert traditionele Oosterse geneeskunde met Westerse therapie en lost hiermee je klachten vanuit de bron op.

 28. Grace

  Herman is een soort kunstenaar; authentiek, kundig, eclectisch en nuchter. Hij gaat voor het beste resultaat in korte tijd en doet of het allemaal een fluitje van een cent is.
  Inderdaad gewoon een vakidioot!!

 29. Rob Boon

  Ik kom al enkele jaren bij Herman ,die ik beschouw als de beste therapeut die ik in de loop van jaren heb gehad. Zijn verfrissende kijk op medische problemen spreekt mij zeer aan.

 30. Annelies Heijkans

  Via de werkgever ben ik bij Herman terecht gekomen. Wat een verademing zeg, iemand die naar je luistert en echt naar je kijkt. Eindelijk een behandeling die succes heeft en je met minder pijn door het leven laat gaan. Je kunt altijd bij Herman terecht, ook al heb je geen langdurige behandeling nodig. Echt TOP hoor. Buiten een goeie behandeling werkt Herman op tijd, afspraak is afspraak, je hoeft nooit te wachten. Het halve uur is ook helemaal voor jou en geen geprul aan computer of geloop naar andere patiënten. Kortom, ik zeg DOEN!

 31. Jenna

  Voordat ik bij Herman terecht kwam was ik al bij verschillende therapeuten geweest. Dat hielp allemaal maar een beetje of voor heel even.

  Herman is kundig en laagdrempelig! De combinatie van verschillende behandelmethoden heeft mij ontzettend geholpen! Door verder te kijken en niet alleen de fysiotherapeutische klachten te behandelen komt hij tot de kern van de klacht. Ik ben zeer tevreden.

  Daarnaast is de praktijk goed bereikbaar. Als ik klachten had dan kon ik altijd snel terecht en maakte hij tijd in zijn agenda vrij.

 32. Miek & Rob

  Al jaren komen wij bij Herman voor diverse pijn klachten. worden altijd zeer goed geholpen, naar je geluisterd, zelfs bij nacht en ontij is Herman niet de beroerdste om op afstand hulp te bieden! Ga zo door!!! Wij zijn heel content met Chasse fysiotherapie en kennen geen beter adres. Deskundig, prettig in de omgang een super goed adres!

 33. Melina

  Herman is echt top! Ik had rugklachten en had daarvoor een andere fysiotherapeut maar de klachten namen niet af. Op doorverwijzing van een vriendin kwam ik bij Herman terecht. Het is een aardige man en ik voelde me snel op mijn gemak. Hij luistert goed naar je klachten en legt uit wat hij gaat doen en waar het vandaan kan komen. Bij mij bleek het vanuit m’n bekken te komen. Hij heeft me heel goed behandeld. Ik verwijs ook graag mensen aan hem door.

 34. Ilona

  Herman is echt een top Fysio! Herman maakt gebruik van verschillende technieken waardoor hij goed kan afstemmen wat je als klant nodig hebt. Ben nog een lange tijd vanuit Den Bosch naar Breda gereden voor een behandeling bij Herman, dat zegt genoeg.
  Kan hem bij iedereen aanbevelen.

 35. Caroline Broeders

  Ik kom al 7 jaar voor verschillende klachten bij Herman. Herman luistert naar je, geeft je weer vertrouwen. Eindelijk een behandelaar waarbij je kan en mag aangeven wat je voelt, en hoe je je voelt.
  Herman speelt daarop in met verschillende behandelingen. Hij legt ook uit waarom hij welke behandeling doet. Ik heb ook al verschillende mensen doorgestuurd naar Herman, en blijf dat ook doen.

 36. Lucienne

  Op advies van mijn dochter naar Herman gegaan voor knieklachten.
  Het eerste consult was al duidelijk dat de klachten vanuit de rug kwamen.
  Een therapeut die naar heel het lichaam kijkt, en je gelukkig niet alleen maar op de fiets en loopband zet, zoals ik bij eerdere therapeuten mee hebt gemaakt.
  Ik ben heel erg tevreden met Herman zoals hij de mens in totaal bekijkt. En niet alleen de klacht.
  Zeker een aanrader.

 37. Els Duijkers-Emmen

  Ik kom al jaren bij Herman voor een behandeling als ik pijn aan nek of onderrug heb. Kan snel terecht. Herman neemt echt de tijd voor je. Een TOP fysio! Altijd een goed en gezellig gesprek. Mocht je op zoek zijn naar een goede begrijpende fysio ga dan naar Fysio Chasse! Ervaar het zelf…..

 38. Simone van der Pol

  Sinds 2012 kom ik jaarlijks bij Herman voor een of meerdere behandelingen. Hij is bijzonder kundig en heeft een persoonlijke aanpak. Daarnaast zal hij ook niet onnodig behandelen, als hij inschat dat de klachten opgelost zijn dan zal hij geen vervolgafspraak inplannen. Hij laat dan het initiatief bij de patiënt.

 39. Erwin

  Goedendag, vorig jaar werden er bij mij 2 diagnoses gemaakt. Ten eerste dachten ze aan een hersentumor en toen aan een herseninfarct. Beide waren gelukkig niet gevonden, maar wat was het dan? Ben pas na een dik half jaar van het kastje naar de muur gestuurd te zijn via een vriend in contact gekomen met Herman.

  Ik had al 8 behandelingen bij een manuele therapeut erop zitten maar daar zat echt totaal geen verbetering in. De vragen en aandacht die ik van Herman kreeg bij het kenningsmakinggesprek gaf me al een fijn en vertrouwd gevoel.Er werd echt naar mij als persoon geluisterd en dat is wat ver te zoeken is bij therapeuten en ziekenhuizen tegenwoordig.
  Na een paar oefeningen en houdingen zei hij dat hij waarschijnlijk wel wist waar mijn klachten vandaan kwamen. Dat was moeilijk te bevatten voor mij. Ik zat immers al maanden ziek thuis. Hij vroeg mij om hem iig een paar behandelingen te laten doen en dan konden we altijd nog kijken.

  Nou geloof mij deze beste man had mij na 2 behandelingen al zoveel meer geholpen dan al die andere ellende die ik dat afgelopen half jaar al had moeten ondergaan. Ik had de hoop al echt bijna opgegeven, maar Herman heeft mij zo ongelooflijk fijn geholpen en niet alleen met de fysiotherapie en accupunctuur. Maar ook de gesprekken die we hadden, de ideeën en ervaringen die hij met mij deelde hebben mij ook zeer goed geholpen. Al met al kan ik niks anders zeggen dat hij mijn redder is geweest.

  Heb Herman ook al bij verschillende mensen in mijn omgeving aangeraden en ook die hebben er allemaal baat bij gehad. Ik zie Herman nog om de zoveel weken om m’n rug nog ff los te maken en om een praatje te maken en ben elke keer weer blij als ik geweest ben dus dat is iets wat voor mij heel erg duidelijk aangeeft dat zijn behandelingen sws voor mij goed en nuttig zijn. Ik zeg maar zo; Vooral doorgaan Herman 😉

 40. Laura

  Herman heeft een erg prettige manier van werken. Zoals velen al zeggen kijkt hij naar het geheel en neemt hij alle tijd om de oorzaak van de klacht te doorgronden. Waar vele behandelaars snel klaar zijn met een ingestudeerde diagnose gaat Herman op zoek naar het daadwerkelijke ‘probleem’.

  Zelf ben ik naar alle tevredenheid behandeld voor mijn huid -eczeem en continue jeuk- en onlangs voor mijn bekken. Nooit heeft iemand mij verteld dat mijn bekken ‘vast’ zat, er is alleen verteld dat het scheef stond door een beenlengteverschil. Hopelijk blijven de klachten nu weg.

  Naast een goede behandelaar is Herman ook een gezellige man! Ook niet onbelangrijk.

 41. Cherry van der Kolff

  Via mijn zus ben ik bij Herman terecht gekomen voor nekklachten.

  Tijdens de intake vroeg Herman verder en heeft hij me, en passant, ook van een hielspoor afgeholpen. Door gebruik te maken van acupunctuur en mijn voet in te tapen.

  Mijn account nekklachten kwamen van een blokkade in mijn borstkas, die Herman met manuele therapie verholpen heeft.

  Herman kwam er ook achter dat mijn bekken scheef stond en heeft dat recht gezet waardoor ik nu geen last meer heb van mijn knie.

  Het is mooi om te zien, en mee te maken, dat Herman echt met zijn passie bezig is.

  Ik ben blij dat ik Herman heb leren kennen en weet dat ik bij hem terecht kan met veel verschillende klachten.

  Inmiddels zijn er meerdere mensen uit mijn omgeving bij Herman geweest en iedereen is blij met hem.

 42. Cindy

  Jaren geleden voor het eerst bij Herman gekomen van alles zat niet lekker in mijn lichaam en op emotioneel gebied. Herman weet op veel verschillende manieren naar waar je last van hebt te kijken en het te behandelen doet dit op veel verschillende manieren. Het belangrijkste voor mij is dat hij de tijd voor je neemt en altijd heel goed naar je kan luisteren je voelt dus heel snel op je gemak en dat is heel erg fijn.

 43. Sjanien van Overveld

  Het fijne aan Herman is dat hij echt naar je luistert. Hij behandelt je als een totaal plaatje en dus niet alleen de lokale pijnklacht.Hij maakt daarvoor gebruik van manuele therapie, acupunctuur.,facetten uit de osteopathie en de haast gewoon te noemen fysiotherapie .Naast al zijn kundige vaardigheden beschikt hij ook over een prettige kijk op het leven.Samen met een gezonde dosis humor wordt een bezoek aan deze praktijk een zeer prettige ervaring.Het heeft mij jaren geduurd voor ik over durfde te stappen naar een andere behandelaar maar wat ben ik nu blij dat ik dit gedaan heb!

 44. Hanneke

  Ik kom al jaren bij Herman en ben altijd heel goed geholpen! Hij luistert goed naar je, kijkt naar het totaalplaatje en verder dan veel andere behandelaars (in mijn geval) deden en ziet hierdoor dingen die vele anderen gemist hadden.
  Hij kan verschillende behandelmethoden gebruiken en is daardoor ook breed georiënteerd in manieren van aanpak en weet hier ook veel over te vertellen. En ook niet onbelangrijk, als je een vraag hebt, neemt hij altijd de tijd om het goed uit te leggen.
  Goede fysiotherapeut die je klachten serieus neemt en zijn best doet deze op te lossen.

 45. Rob de Vries

  Ik kom al jaren bij Herman voor nekklachten. Na ca. 4 behandelingen kan ik er weer een jaar tegen. Hij verstaat zijn vak en nog veel meer. Onlangs heb ik mijn vrouw bij hem langs gestuurd die al heel lang rugklachten had en verschillende Fysiotherapeuten bezocht te hebben zonder resultaat. Slechts 3 keer naar Herman geweest en de pijn was weg. Kortom als je een Fysoitherapeut zoekt moet je zeker bij Herman zijn.

 46. Margot

  Na een operatie aan mijn versleten nek kwam ik in contact met letterlijk mijn buurman Herman. Heel simpel zei hij dat hij mij wel kon helpen.
  Heb al eeder een operatie gehad en veel fysio maar mijn klachten waren altijd maar tijdelijk weg.
  Herman is in staat de verbinding te maken tussen de westerse en chinese geneeswijzen. En zo nodig op verantwoorde wijze verder te gaan waar de reguliere zorg een grens heeft bereikt.
  Hij kijkt holistisch en dus niet alleen naar de klacht. Hij ziet jou als geheel. Hij doet geen loze beloften maar is duidelijk.
  Herman maakt echt een verschil door zijn manier van denken en handelen waardoor je je echt gezien en gehoord voelt!!!
  Met mijn nek gaat t steeds beter en ik wil nooit meer een andere fysiotherapeut!!!!!

 47. Esther Bakx

  Door mijn hypermobiliteit was ik kind aan huis bij verschillende fysiotherapeuten. Toen mijn tenniselleboog niet overging kwam ik via via terecht bij Herman. Hij benaderde mijn klacht direct anders dan alle andere therapeuten. Inmiddels is de pijn weg.
  Herman kijkt naar de hele mens. Vertrouwen hebben in je behandelaar is voor mij heel belangrijk. In de vakbekwaamheid van Herman en de manier van het behandelen van klachten heb ik 100 % vertrouwen in Herman.

 48. Esther Bakx

  Door mijn hypermobiliteit was ik kind aan huis bij verschillende fysiotherapeuten. Toen een tennis-elleboog maar niet over ging ben ik via via bij Herman terecht gekomen. Hij benaderde de elleboog direct anders dan alle anderen therapeuten en inmiddels is de pijn weg. Herman kijkt naar de hele mens. Vertrouwen hebben in een fysiotherapeut is voor mij heel belangrijk en ik heb 100% vertrouwen in de enorme vakcapaciteit die Herman inmiddels heeft getoond.

 49. Miranda

  Ik ben al enige jaren geleden op doktersadvies naar Fysio Chasse (Herman) gegaan en sinds dag 1 ben ik erg tevreden omdat hij verder kijkt dan waar alleen de pijn zit,hij toont interesse en Herman geeft goede adviezen. Ook zoals bij mij als de pijn komt opzetten probeert hij altijd tijd voor me vrij te maken. Ik ben telkens na een paar behandelingen weer op “de been”.

 50. Kirsten Happel

  In 3 woorden: laagdrempelig, vakkundig en persoonlijk. Meerdere keren kwam ik bij Herman met klachten en altijd naar tevredenheid. Door zijn brede achtergrond kijkt hij verder dan de gemiddelde fysiotherapeut en de patiënt en het persoonlijk contact staan bij Herman écht voorop! En hij zit nooit om een praatje verlegen, dus het is ook gewoon gezellig! Nooit leuk om met klachten rond te lopen, maar Herman maakt het een stukje minder vervelend 🙂

 51. Karin van Daal

  Een aantal jaren geleden werd bij mij borstkanker geconstateerd. Bij Herman kon ik terecht met klachten na mijn chemo-en bestralingstherapie. De persoonlijke aandacht en vakkennis hebben ervoor gezorgd dat ik ook daarna voor andere klachten altijd bij hem heb aangeklopt. Ben ontzettend tevreden over zijn aanpak en de gerichte behandeling die hij geeft. Hij kijkt verder dan alleen naar de kwaal. Hij is een echt vak fanaat die oprecht in de mensheid is geïnteresseerd.

 52. Sofie

  Fantastisch! Al veel fysio gezien, maar Herman hielp mij in 1 dag van mijn chronische rugpijn af.. ik had gewoon blokkades, was al die deskundigen gedurende 10 jaar lang niet opgevallen.. professioneel en gezellig, ik ga graag (en alleen nog maar!) naar Herman

 53. Michelle

  Sinds Herman mij voor het eerst heeft behandeld in 2014 kom ik niet graag meer bij andere fysiotherapeuten. Behalve zeer kundig heeft Herman een zeer holistische aanpak waar hij vaak kijkt naar de houding, dagelijkse werkzaamheden en bijkomende klachten. Hij geeft het duidelijk aan indien hij van mening is dat een klacht beter door een andere specialist behandeld kan worden. Er wordt nooit aangemodderd. Dat vergroot het vertrouwen en houdt onze zorg betaalbaar!

 54. Rose de Bree

  In 2015 kwam ik bij Herman met huid klachten. Ik had al het een en andere al geprobeerd, maar zonder resultaat.
  Herman heeft accupunctuur toegepast. Het was mij ook opgevallen dat hij naar je gezondheids geschiedenis informeerde en ook de tijd nam om waar hij mee bezig was uit te leggen.
  Fantastisch vond ik het en natuurlijk werkt een eeuwenoud geneeskunde!
  Ik heb in 2016 ook accupunctuur laten toepassen en weer met een goede resultaat.
  Herman is wel een heel bijzonder persoon die zeer kundig en eerlijk in zijn vak bezig is.

 55. Ellen

  In februari 2016 ben ik via mijn werkgever terecht gekomen in de praktijk van Herman. Ik liep toen al 8 jaar met niet te verklaren pijnen in mijn rechterarm. Het aantal fysiotherapeuten en andere artsen die ik inmiddels had geraadpleegd kon ik niet meer op 2 handen tellen en een diagnose was nog nooit echt gesteld. Herman had veel begrip voor mijn wantrouwen in weer een nieuwe behandelaar en ging daarover open in gesprek met mij.
  Hij heeft wel een diagnose kunnen stellen en is gericht gaan behandelen. We zijn nu een jaar verder en ik heb weer vertrouwen mijn mogelijkheden en heb veel minder pijn.
  Na 8 jaar zoeken heb ik eindelijk een behandelaar gevonden die mij verder kan helpen, ik ben hier ontzettend blij mee!

 56. Irene Boskma

  Na een auto ongeluk ben ik terecht gekomen voor behandeling bij fysio Chassé. Zij hebben mij letterlijk weer op de been geholpen. De persoonlijke aandacht en vakkennis hebben ervoor gezorgd dat ik ook daarna voor andere klachten altijd bij hen heb aangeklopt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben over de behandelingen. Daarnaast heb ik in de loop der jaren veel tips en adviezen mee gekregen die voor mij zeker toegevoegde waarde hebben.

 57. Kimberley

  Ik ben al mijn hele leven onder behandeling van een fysiotherapeut i.v.m. bekken klachten. Een bekkeninstabiliteit werd mij verteld. Mijn benen waren ongelijk en door de scheefstand van mijn bekken, kreeg de rest van mijn lichaam ook complicaties.

  Toen ik bij Herman kwam kreeg ik gelijk al een goed gevoel. Zijn manier van denken, dingen bekijken is anders. Herman kijkt naar het totaalbeeld van de mens. Hij vertelde me dingen die voor mij heel logisch waren maar die ik nog niet eerder had gehoord. Bijvoorbeeld dat als je bekken een beetje gedraaid is, het logisch is dat het ene been langer is dan de ander. En als je dan een zooltje neemt met een verhoging, je de situatie in stand houdt.
  Ik kan me heel goed vinden in zijn beredeneringen. Ik had ook altijd het gevoel weer een stukje wijzer te zijn geworden na een behandeling,Herman neemt echt de tijd voor je.

  Herman maakt ook gebruik van acupunctuur. ‘Even een paar naaldjes erin knallen’. Dit werkt zo ontzettend goed om je lichaam weer in balans te krijgen. Ik voel me altijd helemaal zen als ik bij Herman wegga.

  Ik heb heel veel mensen doorgestuurd naar Herman en allemaal met positief resultaat. Ik zal dit dan ook zeker blijven doen.

 58. Lotty Rothuizen

  Ik werd al meer dan 2 jaar behandeld voor nek-en schouderklachten. Helaas zonder echt resultaat. Voor mijn werk zit ik de hele dag achter de computer dus minder belasten was moeilijk. Tenslotte een paar maanden genoodzaakt niet te werken en me voorgenomen net zo lang te zoeken tot ik iemand vond die me kon helpen met de pijn.

  Toen kwam ik bij Herman terecht op aanraden van een vriendin. Zijn aanpak was vanaf het eerste moment anders. Zijn aandacht was niet op een beeldscherm gericht maar op mij. Hij luisterde, vroeg door en keek niet naar mijn nek en schouders alleen maar naar mijn hele lichaam en welbevinden. “Je nek en schouders staan toch niet los van de rest?,” merkte hij terecht op.

  Hij gaf me het gevoel dat ik geen ‘hopeloos’ geval ben. Zijn kijk op oefenen en trainen is anders en hij zet andere behandelmethodes net zo makkelijk in. Hij heeft hiermee zijn eigen stijl ontwikkeld. Je moet dan ook niet raar staan te kijken als je tijdens een behandeling manuele therapie krijgt en een naaldje hier en daar voor een rustiger zenuwgestel. Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *