De therapeut
met aandacht voor de hele mens

Nieuwsgierig en gemotiveerd

In 1993 rondde ik in Utrecht mijn studie fysiotherapie af. Ik ging direct als fysiotherapeut aan de slag en liep al snel tegen de beperkingen van het vak op.

Ik ben een nieuwsgierig en leergierig mens dus ik heb me jarenlang steeds verder verdiept door diverse nascholingen. Ik raakte geïntegreerd door de grenzeloze verbanden en de betrokkenheid van diverse systemen en dit motiveerde mij altijd om meer kennis te vergaren.

Om zo mijn kennis uit te breiden en mijn blik te verruimen, verdiepte ik mij in diverse concepten, zoals:
– manuele therapie;
– medische trainingstherapie;
– viscerale therapie;
– cranio-sacrale therapie;
– dry-needling;
– Chinese geneeswijze.

Westerse en Chinese behandelwijzen vullen elkaar prima aan. Door het gebruik van naaldjes kan invloed op diverse systemen worden uitgeoefend. Naast het therapeutisch effect van acupunctuur dragen voedingstips bij aan het verbeteren van de vitaliteit.

In 1994 vertrok ik naar het buitenland. In Duitsland, USA en Zwitserland heb ik meer dan 10 jaar gewerkt in verschillende settings en gezondheidssystemen.

Tijdens mijn reizen nam ik kennis van allerlei nieuwe concepten en behandelwijzen.

In 2004 begon ik Fysiotherapie Chassé. Mijn praktijk is inmiddels uitgegroeid tot een heerlijke werkplek. Hier kijk ik met veel passie en plezier samen met de cliënten op een individuele basis naar hun specifieke gezondheidsprobleem dat tot klachten leidt.

Het integreren van de vele behandelwijzen en -technieken brengt mij al 24 jaar heel veel plezier in mijn vak. Mijn grenzeloze enthousiasme in combinatie met mijn brede kijk op gezondheid hebben er toe geleid, dat ik o.a. bij mensen met gechronifiseerde klachten invloed kan uitoefenen op pijnprocessen.

Spreekt mijn visie je aan? Maak dan gerust een afspraak voor een uitgebreide intake.

Maak nu een afspraak voor een uitgebreide intake

06 – 39 77 85 85 Whatsapp

WhatsApp: 7 dagen in de week van 8:00 – 23:00