Overgewicht

Helaas is overgewicht een veel voorkomend ongemak. Iedereen weet uiteindelijk wel dat te zwaar zijn niet goed is voor onze gezondheid, maar bovenal kunnen de overtollige kilo’s ons ook behoorlijk in de weg zitten.

Wij hebben een afgewogen programma ontwikkeld, waarbij succes gegarandeerd is en waarbij we het afvallen van meerdere kanten samen met u bekijken en vooral leuker maken.

Voor wie

Iedereen heeft zijn eigen wensen en doelstellingen. Voor iedereen die snel en effectief wil afvallen hebben wij een passend antwoord klaar liggen. Ook als u slechts een paar kilo kwijt zou willen bent u van harte welkom

Dieet

Om de eerste kilo’s snel kwijt te raken maken wij gebruik van de producten van Straight away. In tegenstelling tot andere producten bevatten onze producten alles wat je nodig hebt voor een uitgebalanceerd functioneren. Verder is er een grote diversiteit en bevat het assortiment naast heerlijke shakes en repen ook warme maaltijden en soepen.

Nadat je de eerste vervelende kilo’s kwijt bent, helpen we jou de producten af te bouwen en begeleiden we je bij de terugkeer naar een normale voeding. Het gebruik van Straight away is gemakkelijk, lekker en bijzonder effectief. Dit motiveert enorm om je ingeslagen weg een goed gevolg te geven.

Acupunctuur

Een hele goede aanvulling op onze producten is acupunctuur . Met name in de eerste weken van het programma ondersteunt deze behandeling het effect enorm. Door op specifieke plekken een paar naaldjes te prikken heffen we bestaande stagnaties op en verminderen we de drang naar eten, met als doel een zo optimaal mogelijke stofwisseling.

Bewegen

In tegenstelling tot veel afslank- en fitnessprogramma’s zijn wij tijdens de eerste 8 weken erg terughoudend met uitputtende processen. Voor een optimale stofwisseling hebben wij energie nodig en deze gaan we niet verspillen! Bewegen moet, maar uitputten niet. Door een afgewogen mild bewegingsprogramma samen te stellen helpen we jou op een verantwoorde wijze op weg.

Motivatie

De kracht van ons programma is naast de veelzijdigheid, dat we samen met jou op een gemotiveerde persoonlijke manier toewerken naar jouw streefgewicht.

Het belangrijkste is, dat jij je weer lekker in je vel gaat voelen.

Wij helpen jou er graag bij!

photo credit: pexels